Do you think I'm special?

Godmorgon!:)


Har sovit sjukt bra inatt, tur va?:D Haha, vaknade vid 8a och har fixat min smörgåstårta och min kladdkaka som jag ska bjuda på:) Så att nu är dem klara för att äta:)

Pappa är gullig och kom från jobbet för att skjutsa mig! HAhahah! Var lite handikappad annars.. men dt var ju tur:)

Ska klä mig nu och sen bäre av till praktiken:)


Work work..

Vad har mer hänt i helgen, jag jobbade på lördag förmiddag också, alltid lika kul när det är mycket folk. Men trots löning så var det hyfsat lugnt:)

Så jag köpte ett par vanliga svarta leggings och en sådan här tröja:) Eller topp, fast i helrosa, men den finns inte på hemsidan! Hehe, sjukt fina är dem. Har ju en i leopardmönster och I loooove it!!:D

Shoes

Har ju varit ute efter lite nya skor.. hehe! Så i fredags så hittade jag mig två par nya. Ett par svarta pumps på dinsko - som var på rea. Så dem ser inte helt ut som dem där nere, men nästan. Hittade ingen bild på dem, och sen dem här sandalerna.

Fast i en annan färg, i svart och lila ist! Från scorett!:D




News

Så jag är kass på att uppdatera, men nu är jag klar med skolan så förhoppningsvis så blir det bättre, ska då iaf försöka bli det.

Ehm, helgen har varit annat an tråkigt, igår var jag på after work med Gina-tjejerna och sen blev det bio! Haha, sen slutade ju kvällen bra iaf:)

Har gjort lite små inhandlingar såklart också, hehe! Ska visa det hade jag tänkt:)


Morr!

Jag måste ju vara den sämsta bloggaren...Men min dator har pajat så sitter mest på mammas er pappas helt super irri. Nåja!

Ska vara duktig och sätta igång och fortsätta plugga nu! See ya!

Sick and tired.

Kan ju lova att jag är så jäävla trött nu och skulle inte jag på rättegång kl. 9 hade jag verkligen sovit. Men ska sova efter jag varit där tror jag! Sen måste jag till skolan, förbi praktiken och fortsätta jobba på mitt tal. Som jag har imorron??!:S


Tonight is the night

Did you really think that i wouldn't notice if you did take me for granted or if you did stop fighting for me?
 Well sorry, think again.
Because I do. 
So maybe it's time to break away from this path and try something new after all? 
Because when I finally think that you actually have change and turned into the perfect one, you fail to the ground and I realize that you are nothing but you're damn self.
Stupid me..


Right or wrong?

Ska på rättegång imorron kl. 9! Ska inte själv vara med i den, ska på den med rättskunskapen, hoppas dt blir ett roligt fall iaf!

Hehe!

Sunshine

Halloj! Som vanligt är jag sämst på att uppdatera. Fast i facebook ännu, menmen!

Lördag var helt sjukt crazy! Hade så jääävla sjukt nice så dt fanns it, och trevlig folk träffade man ju också. Killar och tjejer juh!;)

Hehe, kom hem rätt sent och jag kan lova att jag kände dt i hela kroppen på söndag. Men natten kom med lite sömnlöshet trots att jag var hemma vid 5 tiden.
Upptäckte dock nya saker, saker som är bättre för mig själv tror jag faktiskt. Haha, som delades flitigt med Isabel, kanske ska köra på det som jag sa till henne? Lika bra kanske?

Men hursomhelst.. Så är iaf barnvakt nu, ska sova här till på onsdag. Cashflow:) Skön..T!
De enda jobbiga är att jag har massvis med skolarbete och har som inte samma möjlighet att göra bort dem här menmen.

Girls just wanna have fun


Dress

Btw, detta är en ny klänning jag köpt! Sjukt söt och nöjd är jag också!;D



Crusing

Ikväll äre crusing i stan och jag underbart snäll och bra kompis att jag faktiskt ska köra ikväll ;D Haha! Hoppas som fan att dt blir en jävligt rolig kväll! Men hittills så verkar då dt som dt!

Ska strax åka och hämta upp Carro från jobbet och sen drar vi igång! See ya toonight!

Tonights


Hate this part

Sitter på skolan nu och typ degar sönder, är trött som fäädi. Hade ju nk prov imorse som gick åt fanders. Nåja, men har ju iaf gjort dt, får skriva bra på min inlämning ist.

Snart har v lunch och sen ska jag börja vandra mot mitt jobb !:) hehe!:)

Close to it

Ibland börjar jag seriöst tro att vissa har två personligheter... Sjukt irriterande iaf!;P

Jaja! Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen försöka komma igång med NK:n....


Hey little girl

Ikväll har jag spenderat kvällen hos Kajsa, vi åkte ut och gled lite bil och lite sånt;D

Men nu är jag då hemma och är riktigt, riktigt trött känner jag. Dessutom väntar en lång vecka framför mig. Har NK B prov på onsdag så får verkligen inte glömma dt, att jag börjar kl. 8.10;P

Hm...

dust

Hahah, jag var ju då sämst på att beskriva hur min bikini såg ut så här kommer en bild isf!;D Har dock som sagt bara överdelen, vet ej om jag ska köpa underdelen...

Bilden är tagen från Ginatricots hemsida!


Stripes

Idag inhandlade jag mig en ny kjol som hade kommit in till butiken!;D åhh! Den är helt underbar, och jag älskar tyget på kjolarna! Har snart alla färger typ! Hahah! Kan ju älska mönstret!


tonight

Hahha, är fortfarande besatt av facebook och mitt country life... Men vad händer annars då!;D Idag jobbade jag! Och båda proven jag hade i veckan gick hyfsat bra!

Rättskunskapen kändes dock säkrast, men hoppas på bra från båda!


Country life

haahah, tänkte berätta varför jag har tagit ett uppehåll från min lilla blogg, dels äre för att jag är helt besatt av facebook och country life! HAHHAHAHHA!!

Ork it själv.

Detta är Country life!


turn me on

Eftersom jag har varit usel på att skriva här så har jag ju inte heller visat min nya jacka jag har köpt! Som jag är så nöjd med! Den är från HM!


Take a look around

 Idag kom några nya bikinisar som vi ännu inte har tagit ut i butik. Men jag var snabb och köpa en överdel iaf! Som jag verkligen älskade. Underdel kände jag faktiskt inte för, nog för att dt kanske ändå blir finare än att bara ha vanligt svart?

Men överdelen ser ut som överdelen gör nedanför den här första. Bara att mönstret är blommigt som på trosan! Sjukt nöööjd!;D




Now you see

Så hade ju praktik idag också, och med turen att jag vaknade! Men upp och skynda sig iväg började ju kl. 09:00! Det blev även en lång dag idag, men dt gick riktigt bra förutom att nu är klockan 20;40 och jag är tröttast i världen!

Men det har då varit roligt på praktiken som vanligt, funderar på om jag ska sätta igång och plugga lite islam. Måste försöka leta reda på min bok också.....

Records

Inhandlade lite nya underkläder på månadagen också, 3 par trosor. Alla sådana här som på bilden, fast ett par ljusrosa och ett par vita!:)



Real suger

Som om jag blev bättre på att blogga? Haha. njaaa! Men här kommer lite uppdateringar iaf..

Måndagen hade praktik och var sjukt trött när jag kom men det stoppade inte mig från att åka och fira Marty Party som fyllde år!;D mysigt med fika!

Köpte även en jättevacker blombukett åt henne! åhh!:) Sen åkte jag hem och stendäcka.. haha!:)


Doesn't care about the money, she could be with anybody

Godmorgon!:) Vaknade för en stund sedan och idag ska jag ha min första cykeltur faktiskt till praktiken;D Känns riktigt roligt! Haha!

Hoppas iaf på att dt ska gå bra, men annars lär ju dt märkas.

Ska ta och klä mig och sen fixa dt sista sen ska jag cykla iväg:)

Needs to hit the big screen and shoot a little love scene

 

than the scent of every flower in the desert, come on!


I torsdag hade ju Piteå tjejkväll, så då jobbade jag! Shit, vad mycket folk dt var. Men man träffade många bekanta och vi hade då så roligt annars! Inhandlade mig lite nya kläder också, elr fick dem av min mamma!:) Yeey! Det blev den här tunikan och sen en kofta, men den fanns inte kvar på hemsidan, men kan lägga upp bilder sen på den!;D


Cuz you look so much cuter with something in your mouth

Sitter just nu och ser på svenska hollywood fruar, haha! Jag älskar det! Hehe, så hade ni en trevlig valborg?:)

Min valborg var riktigt rolig ändå! Åkte ut till Jonas och var där nästan hela kvällen, sen åkte vi ut på krogen och träffade halva pite typ!;D hahah! Sjukt trevlig kväll:)

Igår hade jag inte så himla hemsk bakisdag.. bara lite. Men jag och linda åkte till Linda, efter det så hängde vi mest bara, gjorde typ it nåå. Låg och vilade i Vikan säng!Haha!

Sen åkte jag hem för att fixa och äta lite. När jag sen kör in till stan upptäcker jag fan att dt är ju lite crusing ute, så dt blev jävlat att köra och skrika! Så kvällen var riktigt lyckad;D

If Hollywood had called her, she'd be gone before ya had her, come on!

Studenten närmar sig med stora steg vill jag lova! Det är bara drygt en månad kvar nu och då har jag inte ens räknat in lovdagar som kommer typ om två veckor. Så sjukt, hoppas på att man hinner göra klart allt bara, känns verkligen inte som det.

Men här är min söta och underbara studentklänning! Åhh, jag älskar verkligen den! Den är såå sjukt söt!




got to meet the hottie with the million-dollar body

Hej ni!;D Jag har varit riktigt sämst på att uppdatera, men har fastnat i facebook!;D Så om jag suger på att skriva här, så kan ju ju lägga till mig på facebook så händer dt kanske lite mer ;D

Men ska försöka bli bättre!;D

RSS 2.0